24.10.13

Emmarcada

Mireu que xul·la!

En Josep LLuís, l'oient que ens va canviar la samarreta signada pels presentadors de RAC1 ja la té enmarcada i col·locada a casa seva. 


La samarreta de RAC1 enmaracada
Diu en Josep Lluís que està molt content i que queda fantàstica a la paret de casa seva. Vosaltres també podeu participar d'aquesta cadena del Canvia Lliure. Ara us proposem canviar una samarreta Nike del Barça nova de trinca (de l'any 2003) talla XL i signada per Ronaldinho

Detall de la signatura de Ronaldinho a la samarreta
Recordeu la màgia de Ronaldinho
Ja sabeu que a partir d'ara canviem aquesta samarreta Nike del Barça (de l'any 2003) talla XL, nova de trinca, que no s'ha fet servir mai i signada per Ronaldo de Assis Moreira "Ronaldinho". Esperem les vostres propostes a:

www.facebook.com/canvialliure
vialliure@rac1.net


I tu, quin canvi ens proposes?

6.10.13

Samarreta per samarreta!

Samarreta Nike signada per Ronaldinho...

Dissabte 5 d'octubre vem fer el primer canvi del Canvia Lliure. La samarreta signada per tots el presentadors de RAC1 la vem canviar per la primera samarreta Nike del Barça (de l'any 2003) talla XL, nova de trinca, que no s'ha fet servir mai i signada per Ronaldinho

En Josep Lluís, el seu fill Gerard, la Marta Cailà i l'Albert Vico
Detall de la signatura de Ronaldinho a la samarreta
L'oient que ens ha canviat la samarreta es diu Josep Lluís Navarro (que ens va proposar el canvi al Facebook) i ha vingut a l'estudi acompanyat del seu fill de 4 anys, en Gerard.

En Josep Lluís és conductor d'autobús i ens ha explicat que als autobusos que ell condueix sempre s'escolta RAC1. És un fan de l'emissora i per això està tant content de tenir una samarreta signada per tots els seus locutors favorits.Si voleu veure com va anar el canvi de samarreta per samarreta ho podeu fer gràcies a en Victor Endrino que ens ho ha gravat tot en vídeo.Ja sabeu que a partir d'ara canviem aquesta
samarreta Nike del Barça (de l'any 2003) talla XL, nova de trinca, que no s'ha fet servir mai i signada per Ronaldo de Assis Moreira "Ronaldinho". Esperem les vostres propostes a:

www.facebook.com/canvialliure

4.10.13

Dissabte 5 d'Octubre el primer canvi!

Per fí ha arribat el moment ...

Aquest dissabte a partir de les 13h. farem el primer canvi de la secció Canvia Lliure al Via Lliure de RAC1. Ens ha costat molt decidir per quin objecte canviavem la samarreta signada per tots els presentadors de l'emissora però finalment hem près una decisió.


Teniu curiositat per saber què canviarem? Doncs ho haureu d'escoltar! :-)

Com sempre, us esperem a:
www.facebook.com/canvialliure