12.9.13

Comencem! (14 de setembre de 2013)


Què és "Canvia Lliure"? 
Una secció del programa de ràdio Via Lliure que s'emet els caps de setmana a RAC1 i que està dirigit i presentat per Marta Cailà.

I en què consisteix? 
Es tracta d'una cadena de lliures intercanvis moderada i gestionada per l'Albert Vico. Nosaltres oferim una "cosa" i qui vulgui ens pot proposar canviar-la per alguna altra.

Quin tipus de coses canviarem?
Qualsevol, excepte diners. Tots tenim coses que no volem o no necessitem i les podem canviar amb algú altre que si les vulgui. D'aquesta manera tots dos ens beneficiem. 

Exemples de coses que podeu oferir per canviar:
... un meló, un apartament a Torrevieja (Alicante), una polsera, l'enregistrament d'un disc a uns estudis de gravació professional, un cactus, una serra mecànica, un pastís casolà de 3 pisos, un cameo a la pròxima pel·lícula d'Alejandro Amenábar, etc, etc, etc. Qualsevol cosa, excepte diners.

Qui decideix si es fa o no l'intercanvi?
Nosaltres (el programa) de mutu acord amb la persona que s'hagi mostrat interessada. 

Quan es faran els intercanvis?
L'últim cap de setmana de cada mes a l'estudi 1 de RAC1, en directe, al programa Via Lliure. A banda del vostre "objecte" tindreu el plaer de visitar RAC1, conèixer l'equip del programa i parlar per la ràdio!

On puc proposar els meus intercanvis?

a) blog:     canvialliure.blogspot.com
d) mail:     vialliure@rac1.net

I com ho faig? 
Per escrit i és imprescindible que adjuntis fotografia o informació del que proposes canviar.

I amb què comencem? Què voleu canviar?
Comencem aquesta cadena d'intercanvis lliures amb una samarreta de RAC 1 signada pels presentadors de l'emissora: Jordi Basté, Òscar Dalmau, Òscar Andreu, Quim Morales, Elisenda Camps, Toni Clapés, Raül Llimós, Xavi Freixes, Dani Sanabre, Joan Maria Pou, Jordi Margarit, Marta Cailà i Jordi Beltran.

Ens la vols canviar? Què ofereixes?

www.facebook.com/canvialliure


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada